ARC ESTUDI

ARC ESTUDI

 

Arc Estudi és un estudi multidisciplinari fundat el 2006 per Jorge Querol, especialitzat en disseny gràfic, corporatiu, web, il·lustració, publicitat, decoració, noves tecnologies i comunicació.
L'estudi està situat a Morella, permetent donar una bona inversió professional als clients de les províncies de Castelló, Terol i Tarragona. La nostra filosofia és assegurar que els nostres clients aprofiten el màxim profit del nostre treball, utilitzant la nostra creativitat, primant la qualitat i complint els terminis marcats. Arc estudio té com a senyal d'identitat l'estètica, la simplicitat, la funcionalitat i el bon treball, com a conseqüència no hi ha millor publicitat que un client satisfet.

 

 

 

INICIS
Arc Estudi és un estudi multidisciplinari fundat per Jorge Querol García el 2006, després del pas per diversos estudis de disseny reconeguts a nivell nacional, estudi Paco Bascuñan de València i estudi Álvaro Bautista de Castelló

 

FORMACIÓ
Estem formats en disseny gràfic, web, publicitat, decoració i noves tecnologies. Ja que l'estudi el formen Enginyers en Disseny Industrial (UJI), màster en programació web (CEI) i màster en Arts Gràfiques (UPV). També oferim el servei de social media, premsa i comunicació, amb llicenciats en Comunicació Audiovisual i fotògrafs.

 

UBICAT A MORELLA
L'estudi està a la localitat de Morella, permetent una bona cobertura professional a clients de les províncies de Castelló, Terol i Tarragona, sense tancar les nostres fronteres gràcies a les noves tecnologies, treballem per a tot el món. 

 

EQUIP

Jorge Querol García 

GERENT I DEPARTAMENT DE DISSENY 
Enginyer Tècnic en Disseny Industrial (UJI), Màster en Arts Gràfiques (UPV) Màster web (CEI) i CFS en Xarxes Socials i Mitjans On Line (UAH)

Eli Marín Gargallo

DEPARTAMENT DE DISSENY I IL·LUSTRACIÓ

Estudis Superiors de Disseny Gràfic.

Tècnica superior en arts plàstiques i disseny en il·lustració.

 

David Gil

COMMUNITY MANAGER I DEPARTAMENT DE FOTOGRAFIA
Llicenciat en Comunicacion Audiovisual. 


 

L'ESTUDI

A l'estudi contem amb una zona de treball, espai per a reunions, zona d'impressió, guillotina, màquina de tall, encuaderanadora, impressora de gran format...